Agility +300 je izuzetno svestran maxi-skuter koji je savršene veličine kako za krstarenje gradskim ulicama, a ima i fleksibilnost za vožnju na otvorenim putevima.

Maksimalno je posvećena pažnja udobnosti vozača, zahvaljujući donjoj platformi opremljenoj tunelom, koja omogućava udoban smeštaj i dovoljno prostora posebno za noge vozača.

Skuter ima 279 ccm, EFI motor (direktno ubrizgavanje) koji pruža savršenu snagu i zadovoljava EURO 5 standarde. Opremljen BOSCH ABS sistemom za dodatnu sigurnost, LED farove, veliko vetrobransko staklo i štitnike ruku koji pružaju dodatnu zaštitu pri velikim brzinama. Nudi veliki prostor ispod sedišta, kako za smeštaj dve kacige, tako i mogućnost ostavljanja gomile stvari nakon posete lokalnoj prodavnici.

Kymco Agility +300 je jedan izuzetno svestran skuter koji se savršena odskočna daska za kupce koji žele da pređu u KYMCO klasu maxi skutera.

Vozite se sa A2 dozvolom.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE VOZILA

MOTOR

Tip: Četvorotaktni 
Kubikaža: 279 ccm 
Hlađenje: Vodeno

Sistem paljenja: Alanser
 
Tip prenosa: CVT  

PRENOS

Menjač: Automatski 
Prednje gume: 110/70×16 
Zadnje gume: 140/70×14 

DIMENZIJE

D x Š x V: 220 x 76,5 x 128 cm 
Kapacitet rezervoara: 13 L
 

Visina sedišta: 80 cm
Masa vozila: 191 kg

Felne: Aluminijumske

OSTALO

Emisija gasova: Euro 5 
Cena:  
U saradnji sa CA bankom obezbedili smo povoljne kredite za kupovinu vozila.

Napomena: Informacije su informativnog karaktera. Moto Max Jagodina nije odgovoran za tipografske ili druge greške i propuste u prikazu cena, fotografija i tehničkih podataka na sajtu. Zadržavamo pravo izmene cena, tehničkih opisa i drugih podataka o proizvodima bez prethodne najave.