Kada se pojavio 2005. godine, za Kymco Agility je mnogima prvi utisak bio kako je nezanimljiv, spor, suviše jednostavan. Kada su posle par godina vozači upitani za mišljenje o njihovom skuteru, uglavnom bi izgovorili, VAU – Kymco Agility je najbolji skuter ikada napravljen, prešli smo nekoliko desetina hiljada km, godinama menjali samo ulje, filter, svećicu … bez BILO KAKVIH problema, veoma lak i jednostavan za vožnju.

Da, to je KYMCO Agility 50 – veoma kvalitetno izrađen skuter, u klasi jednostavnijih mopeda, koji do danas praktično nije dobio konkurenta u svojoj klasi.  Sa elegantnim, tihim 4-taktnim agregatom, zapremine 49 ccm, prednjom disk kočnicom, veoma udobnim specifičnim sedištem (iz dva dela) i kratkim međuosovinskim rastojanjem, Agility 50 je proizveden da zadovolji svačiji vozački ukus. Mala potrošnja koja ne prelazi 2 – 2,5 lit na 100 km gradske vožnje, uz veoma niske troškove održavanje, opredelilo je mnoge profesionalce da Agility 50 bude njihovo prevozno sredstvo za kurirske poslove, poslove dostave hrane i sl. Interesantno rešeno sedište, koje omogućava da se sedište suvozača, jednostavnim podizanjem pretvara u naslon za vozača. Agility 50 je kompaktan, okretan gradski skuter sa dosta prostora ispod sedišta, sa ravnom platformom na koju se može smestiti još tereta, predstavlja odličan dodatak bilo čijoj garaži.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE VOZILA

MOTOR

Tip: Četvorotaktni 
Kubikaža: 49 ccm 
Hlađenje: Vazdušno

Sistem paljenja: Alanser/Kick
 
Tip prenosa: CVT  

PRENOS

Menjač: Automatski 
Prednje gume: 120/70×12 
Zadnje gume: 130/70×12 

DIMENZIJE

D x Š x V: 183 x 69 x 113 cm 
Kapacitet rezervoara: 5 L
 

Visina sedišta: 80 cm
Masa vozila: 191 kg

Felne: Aluminijumske

OSTALO

Emisija gasova: Euro 5 
Cena:  
U saradnji sa CA bankom obezbedili smo povoljne kredite za kupovinu vozila.

Napomena: Informacije su informativnog karaktera. Moto Max Jagodina nije odgovoran za tipografske ili druge greške i propuste u prikazu cena, fotografija i tehničkih podataka na sajtu. Zadržavamo pravo izmene cena, tehničkih opisa i drugih podataka o proizvodima bez prethodne najave.